lørdag 15. desember 2007

Julestemning...

~Y~

Nå kan skuldrene senkes, alt som skulle gjøres til jul er ferdig...
Som det "listemennesket" jeg er har jeg nesten krysset av alt...
Det som står igjen nå er:
Pepperkakebaking sammen med to av barnebarna i morgen...
Levering av julegaver...
Og en real helgevask til neste helg...
Men da er jeg i MÅL...
Men som regel er det jo noen småting uderveis da...
Julekonsert på u-skolen, en kantate som har vært tradisjon i
mange år, og kjempekoselig, ungdommene er utrolig flinke til å synge...
Her er noen bilder tatt i går kveld i vår stue...

Voffsen hopper rett opp i sengen bare den ser kameraet nå...
Lurer egentlig på hva hun tenker...he,he...

I toppen av treet har vi en gammel stjerne...


Ønsker dere en fortsatt en god helg...
~Y~

33 kommentarer:

ESMERALDAS HJERTE sa...

Nydelig julestue kjære deg-med personlig preg:)

God helg.....

annemariesquilt sa...

Hei det er ikke vanskelig å komme i julestemmning.Det er bare å besøke bloggen din. Du lager mye fint, og det er lett å bli inspirert. Ha en flott førjulstid...

Marie sa...

Her har julefreden senka seg ser eg. Nydeleg! Nærmer meg eg også, men det blir nok ikkje ferdig før neste helg. Eg skal lage kakemenn, deigen er klar. Deretter er det vasking av alle golver og bad. Pynting til slutt.

Det er stort sett soloppgangsbilete når du ser sola på min blogg, sola går ned bak fjellet så det blir ikkje den stemninga då.

Kos deg i julepynta hus saman med dine kjære :) KLEM

Anita sa...

Wow!!! Så flott du har pyntet!!
Og kos deg med pepperkake bakst imorgen!!
Klem Anita

Lemi sa...

så koselig d va hjemme hos deg! vi pynte ikke treet før lille julaften, men d e no koselig me tre før jul og :)

Petunia sa...

Så koselig du har laget det i stuen din. Kjenner freden senke seg bare ved å se på bildene dine.
Ha en fin helg!

Stina sa...

Vad mysigt det ser ut. :-) Kram

Kreoline sa...

Så nydelig du har pyntet i stua di, til og med julegardiner, herlig. Koselig du snart er i mål, jeg tar det som det er, stresser ikke, er enda ikke ferdig med presanger, men regner med at jeg kommer i mål som alltid, jula kommer allikevel den, og alltid fortere enn det som er beregnet, hi,hi. Ha en fin og koselig bakedag med barnebarna dine i morgen.

Timotei sa...

Oi, har du pynta juletreet allerede? Hos oss bruker vi ikke å ta inn juletreet før på lille julaften, men i år blir det nok ikke juletre i det hele tatt hos meg for vi skal reise til foreldrene mine og feire jul der. Gleder oss masse.
Er nok et listemenneske jeg også ja. Greit med alt som er skrevet ned og som etterhvert blir krysset ut.
Kos deg videre med de siste forberedelsene!

Bestefars Verksted. sa...

Så fint og koselig du har gjort det i stuen !! Virkelig julestemning !! Artig med den gamle stjernen i toppen,den var jo kjempefin ;) Er snart i mål her også,men idag begynte jeg og rydde og kaste gamle klær,og sengeklær,akkurat som man ikke har nok av andre ting å ta seg til.....men du verden så godt det var,man samler som gale.....og da tenker jeg ikke dubbeditter og interiør,for det er jo nødvendig....haha... ;) Kos deg,og ha en fin-fin søndag imorgen :)

Emmeline sa...

Så utrolig---du er ferdig. Det er helt imponerende! Hos oss tar vi ikke det skikkelige juletreet frem før den 23 desember. Det er en fast vane, jeg styrer med så mye så det er greit for meg å ha en fast dato. Denne julestuen din oser av julefred, tenk å være ferdig med alt?? Fantastisk. Nå kan du bare NYTE dagene.. Så kjekt. Her står julebaksten for tur
og levering av gaver tar vi på åpent hus hos oss på lillejulaften; en fin tradisjon syns jeg! Kos deg med barnebarn i morgen:)

Anonym sa...

Tuuusen takk for alle de hyggelige kommentarene på bloggen min :) Hektiske dager har gjort meg til en elendig turgåer i bloggverdenen. Men nå er jeg i mål og julestemningen er på topp etter et besøk her. Så koselig du har laget det til jul. Jeg har også noe gammel julepynt som jeg er ekstra glad i og som må på treet hvert år. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid :)

ENGEL sa...

å guri meg,så effektiv du er!nå fikk jeg skikkelig julesteming;)
kantaten hører med!den har jeg sjøl sunget!oppvokst på skogn jeg skjønner du!hihi...den store kongen,heter det ikke det?
jaja...jeg får vel si at her er ikke alt fullt så mye i rute som hos deg,men det blir jul;)

Elaine sa...

Härlig, inspirerande julestämning!
Vackert! Jag håller också på att kryssa av på min lista. Har några punkter kvar men nu har jag jullov från jobbet och en massa tid att bara kosa mig. Julförberedelser är ju bara en massa mys......

I dag ska jag laga julgodis...
Ha den fin adventssöndag!
Klem!

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Så fint det er hos deg Mita! Nå er det rett å slett jul hos deg:) Jeg pynter hus og tre først på lille julaften. Mens jeg ser på grevinnen og hovmesteren, det er en fast tradisjon her i huset:)
Ønsker deg en flott adventsøndag!
Klem:)

Anonym sa...

Nei,nu trur jeg du har jukset litt som er såå ferdig til jul,men er det ikke deilig?Helt nydelig i stua di.Ha en fin søndag

Emmeline sa...

Hei Mita.
Takk for koselig hilsen på bloggen min igjen, ja jeg må virkelig si at jeg funderer hardt på hvordan jeg skal få til et sofaskifte uten at mannen blir enda mer sur??
Tiden får vise:) Kanskje det går!
Jeg leste det du hadde skrevet på Interiør Gave Along siden og ble så lei meg. Syns det er leit hvis nye medlemmer føler det som du skrev. Det er jo bare helt forferdelig. Håper at du tenker på det litt til? Jeg har stor glede av å stikke innom bloggen din, og føler at du er en av mine gamle bloggvenner!!! Selv har jeg bare vært med to ganger før: så hvem er da gammel og hvem er ny???
Jaja. Ha en fin søndag!

Brocante sa...

Så nydelig det er hos deg i jule stuen din. Jeg har langt igjen - og kommer sikkert ikke helt i mål i år heller. Jul blir det nå lell.... men det er jo fint når det pyntet og klart da!

Merete sa...

Så koseleg juestove du har!!! og jammen har du pynta treet og allerede.. det ventar eg eit par dagar til med. Ha ein flott søndag!

elin1976 sa...

For en julestue....jeg blir nesten grønn når jeg ser røde gardiner til jul. Har så lyst på men her fyker pengene til gaver. Å hjelpe meg det koster.
Men neste år da skal jeg ha røde lange fine julegardiner. Hvor har du kjøpt dine ? Kansje det må være det nye prosjektet. Å sy gardiner til julehuset neste år. Ha en fin søndag. Masse klemmer fra Elin:O)

Nette sa...

Koselig hos deg nå ja, fin julestemning!

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh vilken julefrid och mys!!! Och en sån gullig vovve, han är liksom fotomodell där i den vackra korgen... Mari.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Underbart vackert vännen! stor kram och trevlig vecka.

Klarafina sa...

Så koselig og julete det er i stua di. Det tar nok enda noen dager før det ser så julete ut hos meg - selv om jeg setter frem noe nytt hver dag.

Stina sa...

Kram vännen.:-)

Dans på roser... sa...

Herlig. Kos deg masse! Blir så glad når jeg ser at fler og fler "lander", dvs ikke stresser så fælt. Godt å ikke ha det så travelt! Klem.

FO - 2 sa...

Flotte bilder fra julehuset ditt. :)
Koselig.
Ønsker deg ei fin siste uke før jul. :)

MODERN COUNTRY sa...

At det går ann, jeg er imponert!! Så deilig å være ferdig med så mye!
Det ser så stemningsfullt ut hos deg med røde gardiner og pyntet tre. Mitt står i gangen og tenkte jeg skulle pynte det i morra. Har jo egentlig tradisjon å ta det på lille Julaften, men pytt pytt :)

Nyt de siste dagene Mita!

Anonym sa...

ÅÅå så koselig julestemning hos deg da....
begynner å bli ferdig jeg og, skal bake litt i morgen, og da tror jeg at alt skal være i boks! Ha en flott mandag!

Lovise sa...

oj oj oj her var det jammen jul....
Koselig.

Sol sa...

Åh, så fint!
Skulle ønske det var jeg som hadde kommet så langt at jeg hadde fått julepyntet.....
Klem.

Anonym sa...

ÅÅÅ så fint du har fått det. Du har jo jul jo....

MITT FARGERIKE sa...

Kjekt å vere ferdig i tide, det var fint pynta med deg. I løpet av dagen eller morgondagen kjem alle heim så da er jula i gang her.
Må vel bake julebrød, non-stopp kjeks og vaske litt så er vi ferdige her.
I dag skal vi til Kristiansund og hente jenta vår og sambuaren, vi dreg tidlegare for å sjekke nisse utvalet i "Ballj.-byen" og utstillinga i butikkvindauga. Får vel vite i løpet av dagen om mannen kjem i dag eller i morgon.