onsdag 23. mars 2011

Vår.....???
Heisann. . .

Kalenderen viser Mars - nærmere bestemt 23 MARS. . . ute snør det "kopptuer". . . natt til søndag starter sommertiden. . .
På kjøkkenbordet står det div brett med frø til spiring. . .
Og i stua - sykler. . .

DA      E      D     VÅR. . .


For her i huset starter sykkelsesongen i stua, trangt blir det også med sykkelting og tang rundt omkring. . .
Noe jeg fikk merke her om dagen, skulle manøvrere meg mellom sykkler, pumper div andre sykkelting. .  .


Resultatet ble ei hoven tå og avrevet neggel, ei gammel stor hard kiste stor sånn midt i veien, heldigvis berga lilletåa denne gangen - den er brekt fra før, for sånn ca "hundre" år siden,  brakk heldigvis ikke nabotåa da, men kraftig forstua ble den -  blå og neggelløs ble den. . .
Så her sitter jeg - ikke får jeg på meg sko heller. . .
MEN aldri så galt at det ikke er godt for noe da. .  . får jo tid til å lese igjennom den fantastiske berettingen om steinalderjenta Ayla, fem bøker i alt, den siste i serien kommer nå i slutten av Mars, for sikkerhets skyld har jeg forhondsbestilt den - må bare repetere de andre før den nye kommer i postkassa. . .


Sånn innimellom lesing og strikking,  drømmer jeg om sommeren. . .
ser for meg store flotte overfylte blomsterkasser - de som i dag står på kjøkkenbordet, sol, varme late dager/kvelder på terassen eller Julibakken. . .
Noen av hagemøblene skal få en omgang med malekosten i vår - bringebærrød, fant et bildet på nettet av en rød skipsstol. . . er den ikke flott. . . ? ? ?
Måtte jo bare låne bildet. . .


Ha ei super våruke dere. . .