torsdag 1. desember 2011

Litt irritert kan man si...


Heisann dere...

I disse  adventsgavetider og julegavetider...
Ser jo det er flere av dere bloggere som har div. trekninger...det er jo kjempekoselig det...
Noe dere/vi bruker tid på å synes er koselig...

MEN jeg har et spørsmål...
Hvor mange av dere får TAKK tilbake???... eller er det bare sånn at de som mottar gaven ikke gidder å takke, hvis de ikke er fornøyd med gaven de får...

Har selv opplevd dette to ganger - de er utrolig kjappe til å sende mail med adresse på...jeg sender gavene i posten med følgelapp - så jeg ser jo at pakken er mottatt...
Jeg forlanger ikke et eget blogginnlegg om gaven - men en mail med takk holder i massevis det...
Tenkte jo først at noe hadde kommet i veien, eller at det hadde skjedd noe med personene- men ser jo at det blogges flere ganger i uka...

Trodde det var normal folkeskikk å takke jeg...
(bare et hjertesukk fra meg)...

Ha ei super uke dere...

6 kommentarer:

Elzie sa...

Du har alldeles rätt! Jag, t ex, har varit dålig på att visa vinster på min blogg. En del har jag visat, men inte alla jag vunnit så nu ska det bli ändring på det. (Då vinner jag väl aldrig, haha!). Det är inte trevligt för den som har utlottningen när man inte nämner något om att man vunnit.
Hoppas du får en fin andra advent.
Kram Elzie

Heidi sa...

Du har så rett i det du sier, tror bare at vi er av den gammeldagse sorten som ble opplært til å takke?! Nå er vår verden så full av "ting og tang" vi bare må ha og det kjøpes og kastes og skiftes ut "tingogtang" i høyt tempo...ingenting er verdt noe slik som før, det kommer stadig nye tilbud som vi bare MÅ HA, og vi påvirkes til å løpe og kjøpe...Hvorfor skal vi være takknemlig og takke om vi får noe?...Huff litt trist synes no jeg da, som blir så glad som da jeg var lita jente, om noe kommer dalende i postkassa mi!
Ønsker deg ei fin adventstid, i takknemlighetens tegn...for vi har mye å være takknemlig for om vi tenker oss om!

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Å TAKK er noe
alle burde gjøre.
Det er jo dagligdags,ikke sant.
Det er ihvertfall
ikke koselig å sende
gaver viss du ikke får
som et TAKK tilbake eller en mail.
Kaller sånt smålighet og dårlig
folkeskikk liker ikke slikt.
Er så glad jeg lærte tidlig
å takk uansett hva det var,
og lærte mine barn det samme.
Ønsker deg en fin dag i adventa,klem fra meg.

Elisabeth sa...

Det er utrolig dårlig folkeskikk! Man skal alltid takke, og ikke minst si ifra at pakken har kommet frem. Nå har aldri jeg vunnet noen ting i en blogg (vinnerlykke de lux...;) *ler* Men jeg tenker hvertfall at takke skal man hvis man er så heldig. De gangene jeg har hatt trekning så har de som har vunnet takker, heldigvis :)

kreaLIV sa...

Så enig, så enig, et takk koster så lite, men betyr så utrolig mye. Vi som har lært oss å takke må bare være gode rollemodeller for de vi har rundt oss. Så bra at du sier noe om det. Ønsker deg ei fin adventstid.....og jeg vil takke livet :)

Anonym sa...

litt paranoid eller? følger med på sendelappen for å se at pakken er mottat...for så og sitte og vente på takkesvar..og bli irritert etter at 2 ikke har takket i mail?
Jeg trodde gleden lå i å gi en gave ubetinget...