tirsdag 1. november 2011

Campingsesongavsluttning...


Heisann dere...

1 November er campinglivet absolutt over...nå er det bare å glede seg til våren...
Men først er det jul - tenk det er bare en mnd. til huset skal være ferdig pyntet, for her er det jul hele desember, det er bare juletreet som ikke kommer fram til 1 des...det blir som regel pynta ca andre søndag i advent...


Dagene kommer til å fly nå i november...å heldige meg har 3 feriedager som skal nytes...
vaskes heter det vel...


I dag var vi i campingvogna/spikerteltet å så over alt - nå er den klar for vinteren, å vi er veldig klare for en ny sesong...får bare håpe denne vinteren går som en røyk...


Tildadamene får holde hverandre med selskap...å være vaktmannskap...
de klarer nok det...


Måtte bare ta med dette bildet av Peppa, her passer hun på grillen  -  "ikke se på maten...ikke se på maten...VIL HA..."


Her er førkataloger funnet fram...
må jo planlegge neste sommers uteplanger også...
er på leting etter hvite henglobelia ... så hvis noen av dere vet hvor jeg kan få tak i disse flotte plantene...tar jeg gjerne imot tips om hvor...


Ha ei super uke dere...


Klem Mita...

6 kommentarer:

Sologbolig sa...

Ja, nå går det fort mot jul. Her avslutta vi campingvognsesongen i slutten av september, da hadde vi brukt vogna 3 ganger i år. Det sier jo alt om åssen veret har vert her i sommer. Vi får bare håpe på bedre ver neste sommer.
Flotte bilder hos deg. Ha ein fin dag. Klem.

Thea sa...

Så deilig å høre at det ikke bare er i familien vår vi pynter til jul 1 desember:)eller 1 advent om den skulle komme før hehe:) Gleder meg til jul nå, og allerede til neste vår også:)

Elzie sa...

Ser så fint ut. Har ni kvar husvagnen vid "tältet"?
Ja, snart är det dags att beställa fröer också. Tiden går fort.
Hoppas du har en fin vecka,.
Kram Elzie

BeBe`s blogg sa...

Syns det er litt vemodig at campingsesongen er over. Men kan ikke klage, i år har vi hatt en lang, fin campingsesong. Nå har mannen laga "carport" til bobilen, så nå kan bare vinteren komme. Men han har også lagt på vinterdekk, så vi har "huset" med oss når vi skal på julebord. God helg til deg og dine:)

Elisabeth sa...

Wow, her var det orden i drivhuset, stillig. Og nydelige Tilda dukker, og ikke minst hunden din :)
Også vil jeg ønske deg en riktig god helg ;)

Kjersti M sa...

Impecta, svensk frøforhandler, selger frø til hvit lobelia. Litt sommerfølelse å sitte å planlegge hva man skal ha neste sommer :-))