onsdag 23. september 2009

Høst... hvor ble det av sommeren...

Heisann dere...

Her sitter jeg og lurer på en ting...  Hvor ble sommeren av... ??? synes den bare forsvant i... vet ikke helt... den bare ble borte...Fram til neste sommer skal spikerteltet gjøres ferdig... Utrolig mange kvelder med levende lys blir det i vinterhalvåret...Varme i ovnen og kanskje et glass vin i ny og ne...Jo da,  denne vinteren går nok også bra... som dere skjønner så er jeg ikke så glad i denne kalde årstiden - skulle nok bodd i  sydligere strøk ja...

Ha ei super uke dere...8 kommentarer:

Hulda sa...

Skjønner deg godt! Sommeren er alltid alt for kort. :) Men, vi i nord skal ikke klage, hadde en super sommer, varme nesten hver dag.

Flotte bilder fra deg, så fin den lampa var. :)

Alettesiriane sa...

Ja gikk en tur med hunden i regnet og fryser no!Så nydelige bilder du har det gir håp for vinteren og mye varme.Ha en fin dag!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!Sommeren flyr avsted,hvert år fortere og fortere. Hmm, jeg kunne trengt noen uker til med sommer og sol, ja.
Ha det fint, vi blogges.
Klem

Sologbolig sa...

Så enig med deg. Her begynte det å regne i begynnelsen av juli og det regner fortsatt !!! Det er til å bli gal av .....men heldigvis har eg vert både i Frankrike og Spania i løpet av sommeren. I helga var vi og redda forteltet på campingvogna, det hadde fåtte seg en knekk i regnet og vinden. Burde vel ha bygd spikertelt vi også, men vi har ei hytte til og bruker bare vogna når det er sol om sommeren !!! Sydlige strøk er tingen for meg også ..... vi får slå oss sammen !!!! Ha ein fin dag !

liven sa...

Ja sommeren forsvant fort den....og jeg som hadde så mange planer!!
Men til neste år kan den vel bare bli bedre??

ha en fin kveld:o)

Elzie sa...

Åh vilka läckra bilder. Och vad jag tycker synd om er som haft en sån regnig sommar. Vi här i norr behöver ju sol för att orka med vintern.
Hoppas du njuter av ett glas vin och lite gott att äta.
Kram Elzie

johanne`s rom sa...

Ja det sier jeg også, hvor ble det av sommeren og resten av dette året? Nå er det jo bare 3 md til jul, og de md. går fort. Nei, la oss kose oss med lys og litt vin,ja. God helg.

Timotei sa...

Ja, nå er sommeren definitivt over. Høsten kan jo være fin den også, men jeg gruer meg litt til vintermørket. Kjenner overskuddet forsvinner litt med lyset. Men så kan vi jo tenne lys inne! Stemningsfulle bilder hos deg!