torsdag 20. august 2009

Sommeren i retur...??? her males det - fortsatt...

Heisann dere...

Endelig er sommeren kommet tilbake til trøndelag - har 23 varme grader ute, er det ikke hærlig... men jeg holder meg innedørs med  malekosten... begynte å male stua før sommerferien... bort med brunfargen og på med fargene kaial og bomull...

Nye knekter til hyllene er det også blitt, kjøpt på Stjørdal hos Mia`s interiør, + noe til spikerteltet... 


Hvite hyller med blondekant...


Nå er det ca 2,5 uke til vi begynner å bygge spikerteltet... men navn på stedet vårt surrer rundt i mitt hode - vi flytta vogna utover i Juli... har prøvd en del navn med juli i seg... Julistedet, Juliplassen, Juli, men tror jeg lander på Julibakken...  Om noen av dere har et godt forslag - så er det bare å komme med  det...


En liten titt på hvordan vår stue i dag... grå og hvit... og et nydelig vær utenfor vinduene...


Nå er det bare å få "stæsje" opp  på veggene igjen, hyller, bilder... og noe nytt... Var innom Kremmerhuset her en dag - der var det mye fint kan dere tro... 


Håper dere alle har ei super uke, og helg med...

10 kommentarer:

johanne`s rom sa...

Hei, det ble jo kjempefint, men at du orker å male om stua så ofte, pågangsmot, sier jeg bare. De hylleknektene var flotte, gjør seg med slike.Bra at noen har sommer enda, det har vært litt til og fra de siste dagene, her. Men når en er på jobb den tiden det er finest og regnet kommer på ettermiddagen, så syns en ikke det er så mye sommer. Ønsker deg en god helg.

Hulda sa...

Du har virkelig lagt ned mye arbeid her. Stua er blitt så flott! Likte den hvite kommoden godt. Nydelige hyller også.

Thea sa...

Så fin den fargen i stuen var!!!:) Er det den som heter Kaial? Likte den kjempegodt.. Tror jeg kunne tenkte meg noe sånt på badet når det skal pusses opp.. Husk å tite litt ut på solen også, for det blir vel bare idag vi har den her nesten..:)

Anita sa...

Såå fint det ble! Sånn må du ha det, leeeenge! Julibakken tenkte jeg på når du sa du ville ha ett navn med juli! Så koselig da. har pause på jobb jeg nå, og blgger litt :0) Kos dere!

Ingrid sa...

Så utrolig koselig dere har det i stua! SÅ delikat med det hvite og grå. Og de kjektene du har funnet var så fine, jeg ha lett etter slike. Kjekt å vite at de finnes på Stjørdal! :)

Elzie sa...

Ja, vi hade så fint väder igår vi också. Idag ska det bli regn. Inte för att det gör mig så mycket för jag ska ändå måla. Sista strykningen i skåpen, så skönt det ska bli. Inte minst för mitt långfinger, hihi.
Har ni snickrat ett "förtält" till husvagnen? Har sett att ni har sådana i trä i Norge. Ja, vår lilla hydda ska hem hit på söndag, sen är det fukttest (för att garantin ska gälla) och sen blir det att ställa in den i sitt lilla hus. Sommaren är verkligen över snart, men hösten, min årstid, kan vara hur härlig som helst.
Hoppas det går bra att jobba i helgen. Har mitt nästa helg!
Kram Elzie

krinkelkroken sa...

Heisann Mita:)

Synes Julibakken var et flott navn!
Nydelige hylleknekter du har fått fatt i.
Synes stuen din er kjempefin, er veldig glad i grått selv, og mot de hvite er det lekkert:)
Ha en deilig helg!

liven sa...

Så fint det er hos deg da Mita!
Flotte knekter!!
Og var det mye fint hos Kremmerhuset ja???
Da skal jeg ta meg en tur innom der i morgen....da er jeg i nærheten av en slik!!!

ha en fin helg:o)

chevostar sa...

Hei på deg !
lenge siden sist :) men nå prøver jeg å komme tilbake igjen :)
Har hatt noen tøffe mnd, men det er nå ett tilbakelagt stadium. Og jeg er på full fart opp igjen :) Har og jobbet utroli mye, for det har fungert som rekreasjon :) 200 timer overtid på 5 mnd.....

Flott i stua di :) og det andre du har holdt på med mens jeg har vært borte :) har fulgt med selv om jeg ikke har kommentert :):):)

Håper du har hatt en flott sommer ;)
vi blogges snart igjen :):):)

Lille Lavendel... sa...

Så fint du har det!
Julibakken tenkte jeg straks på, og synes det var det endelige navnet om jeg skulle få si det selv:)
Gleder meg til å følge med på spikertelt-byggingen!
Klem Lille Lavendel
:O)