mandag 15. juni 2009

Ny uke, nye muligheter...

Heisann dere... håper alt er bra med dere...

Kunne jo ikke lage et nytt innlegg uten campingvogna i dag heller, og flere blir det nok, er jo ikke bare opptatt av den vogna da - men mye av tiden har gått med til den i vinter/vår...

Til deg som lurte på hvilken maling jeg har brukt...
Lady maling - den blå... glansgrad 10 på vegger og tak, og 40 på skapdørene...
Vaska først med salmiakkvann... brukte fint sandpappir, heftegrunn, så maling...

I dag skal jeg male gulvet i vogna, etter at jeg kom over ei annen vogn som var pussa opp, der hadde de brukt maling på gulvet - å så mye enklere enn å legge gulvbelegg da... så det må jo prøves...


Noen bilder fra sittegruppa... de brungrønne "blyglassvinduene" i dørene ble erstattet med hønsenetting...Eføy i taklampa... hva er det fornoe da...************************************************************Her i Trøndelag tror jeg nok "noen" har glemt at det faktisk er sommer... trærne ligger langflate etter marka, blomstene er nær ved å drukne - å vi holder på å få svømmehud mellom fingre og tær... Så om dere ser en forblåst trønder - så skjønner dere hvorfor...Som sommertrøst fant jeg noen flotte sommerlige bilder på nettett...hvilke sider husker jeg ikke...Denne paviliongen skulle jeg jammen fått pressa inn i gården vår... med masse blomster klatrende oppover...Lange late sommerdager - ja takk,Var ikke dette en nydelig farge dere...??? tror jammen stua snart skifter farge igjen...
Ha en super dag og uke dere...
9 kommentarer:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Greit å holde seg unna Trøndelag akkurat no da, forstår jeg. Men jeg vil oppover i løpet av sommeren, så vi får bestille itt sommervær!!

in my garden sa...

Blir så lekkert i camping vognen din altså!

Sologbolig sa...

Det er blitt så fint i campingvogna di. og eg klør i fingrene etter å gjøre noe med mi. Høres trasig ut med det været dokke har, her er det sol og varmt. Håper at det bedrer seg snart der nors. Ha ein fin dag.

Anita sa...

Sukk! Den camping vogna de har virkelig gitt camping ett annet ansikt, en drøm er den! Vil ha sånn jeg :0) Trist med sånt vær da, her blåser det og er surt, selv om sola skinner innimellom! KOs deg med det været som er! Klem!

Bergheim sa...

Jeg syns campingvognprosjektet ditt begynner å se virkelig bra ut. Nå har jeg også kjøpt meg ei gammel vogn. Utgangspunktet var ikke for å pusse ho opp, men nå lurer jeg på om jeg skal bruke vinteren på det likevel.
Blir jo inspirert:)
Det skorter på sommervær her nord også. men ha en strålende uke for det ;)

Hege sa...

Hei hei.Skal si det er blitt lekkert i vogna di,du er bare helt utrolig flink.Kan ikke være såå ille med regn vær når det er så flott inndørs:)Får håpe solen viser seg snart...her å:))

Anonym sa...

takk takk, vurderer virkelig å male campingvognen vår vi også.
vogna deres har virkelig tatt form nå ja:)

du har vell ikke tilfeldig vis noen tips til hvordan man får fiffet opp badet i campingvogna? vasken å alt er i sånn gammel rosa farge, å den har vi vell egentlig aldri likt... hehe

hilsen camilla.

Orlaug sa...

Kan ikkje få sagt kor kjekt det er å sjå bilder frå campingvogna.....den er berre so fin!!!Ein draum........

Elzie sa...

Jag blir bara mer och mer glad i din campingvagn. Det ser så mysigt ut så jag hade tagit den direkt, hihi!
Hoppas ni fått lite varmare väder nu, här skiner solen ibland och sen blir det molnigt ibland. Typiskt sommarväder med andra ord!
Hoppas ni får en bra midsommar.
Kram Elzie