søndag 17. februar 2008

Fugleboliger...

~*~
Jepp... det var den hytteturen...
Her hjemme har jordfeilbryteren ula siden i går, her treng sen elektrikker og en ny varmtvanstank...
Imens lyden av bip...bip...bip... holdt på å irritere vettet av en, kom jeg til å tenke på fugler.... akurat ... fugler...
De er jo snart tilbake alle sammen...
Og da trenger de jo steder å bo...
Fant utrolig mange flotte fuglehus på nettet...
Her går jo alt i miniatyr uangsett så hvorfor ikke fuglehus også...
Disse hadde nok pyntet opp i mange hager rundt omkring...
Blir utrolig imponert over kreativiteten som finnes...Ha en flott kveld alle sammen...
~*~
...

30 kommentarer:

Tonje sa...

ja man må jo tenke på fuglene også...her trengs det ikke noen slike for i hagen vår er full av hjemmelagde fuglehus som eierne av huset før oss har lagd og hengt opp nesten over alt...blir spennende å se hvor mange fugler som kommer og om de vil benytte disse husene...men jeg blir å fjerne en del av de som henger her nå for de henger absolutt overalt og ikke er de så fine heller...hihi

MITT FARGERIKE sa...

Såg ei side med dokke hus....tenkte kanskje du ville ta ein titt.
Prøv http://leanmaminis.blogspot.com/
kanskje du finn noko du likar der.

Marie sa...

Den fuglen som ikkje finn eit hus som passar her er ganske kravstor spør du meg.

Ha ein god dag :)

Anita sa...

For en kreativitet! Spør om fuglene liker alle da! Jeg liker også heksen utrolig godt! Hadde egetnlig tenkt å selge den, men må nok lage ny dersom noen har lyst på! Nå henger hun på skapdøra på syrommet og gleder meg!
Ha en strålende uke!

Eva Agnes sa...

Mycket söta och roliga fågelhus. Skulle inte tacka nej till något av dem. Men så är jag ju en fågelhusfreak...:-)
Kramar Eva Agnes

Hilsen Bodil F.T. sa...

Fuglebut er kuule ting! Jeg er helt fasinert av alle du viser i bloggen din! Tror du at du kommer til å lage noen slike? I naturlig størrelse eller til å ha utenfor dukkehuset?
Lykke til og ha ei fin uke!!

ChatrinesLiving sa...

Wow! Har du sett!:)
Her var det litt av hvert!
ja, selvfølgelig må du ha et fuglehus til din nye "bolig" også;)
Ha en super mandag!
Klem:)

Helen sa...

Hei Mita og takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Bildene er fra hagen min ja. Jeg har forresten sett flere flotte fuglehus i vår lokale jeniabutikk. Ellers er jeg flittig til å mate fuglene, dog uten så fin måte å servere maten på. Fuglene er jo hjelpsomme til å holde flere skadedyr borte fra hagen.

Emmeline sa...

Hei Mita. Så artig å komme innom her for å se på det fine fuglehus innlegget ditt. Jeg har akkurat forsøkt å få min mann til å spikre to små fuglehus til meg. Tenkte jeg skulle ha dem i en påskedekorasjon, og det går jo like greit an å lage selv istedet for å kjøpe et dyrt et på butikken:)
Håper du har en fin vinterferie. Her er det ikke akkurat feriedager, men jeg har det litt roligere på jobb og det er VIDUNDERLIG! Ha det fint:)

Elzie sa...

Ha, ha, ha!!! Vilka fågelhus. Gillade det andra väldigt mycket. Lite pråligt sådär.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Merete sa...

Så artige fuglehus!! pynt til hagen det der :o) ha ei fin veka!!

Lemi sa...

mine to nyeste prosjekt blir vist frem så fort di e ferdige og sendt til mottaker. di e hemmelige for mottaker, derfor så mystisk ;o)
så nydelige fuglehus, sku gjerne hatt dem alle sammen.. :)

klem

Mia sa...

Her var det virkelig variasjon og fantasi over diverse fugleboliger... Men hos oss er nok boligene av en mer nøktern type. Men fugler, de pleier vi å ha i boligene våres også, så de er vel ikke sååå kravstore da... Herlig med masse fugleliv i hagen (og de spiser vel en og annen skadeinsekt også, håper jeg...)

Kreoline sa...

Så synd at hytteturen ble så kort, håper har fått ordnet berederen nå. Skjønne fulgehus, skjønne dukkehus også, blir spennende å følge med på "husbyggingen" og innredningen din. Har også tenkt på dukkehus i mange år, får vel vente til jeg er pensjonist, haha, enda noen år til det, men det er en utrolig koselig hobby. Ha en flott uke.

Nette sa...

Nåååh, så søte fuglehus!

Bestefars Verksted. sa...

Åh,så mange fine småhus,skulle gjerne tatt alle,jeg ! Men så har vi jo pusekatt,så det er vel makabert å servere fuglene på sølvfat......nå går de til naboen og forsyner seg ! Kos deg :)

n o r d i n g å r d e n sa...

En sån hytte skulle man ha! : ) Mari.

Hem och Lycka sa...

Ojoj, vilka söta! kram!

krinkelkroken sa...

Lekre fuglehus!
Mine foreldre er veldig glad i fugler, de kjøpte med seg ett kjempefint fuglehus når de var i Danmark, billig var det også!
Det er flittig brukt av småfuglen;)
ha en deilig uke!

MITT FARGERIKE sa...

Gratulere med nytt kamera, ventar i spenning på bileta, det er berre å knipse i vei. Ei god fotobok som dei brukar i undervisning: Digital fotografi i praksis av Magnar Fjørtoft. ISBN 82-7780-052-5, mi kosta 428.- kr men om du ikkje vil kjøpe den med ein gong kan du bestille ho på biblioteket og sjå om du likar ho.

@afjo72 sa...

Hehe, artige småhus :o)

FO - 2 sa...

Du verden. Så flott! :)
Jeg liker det nest siste. Det kunne få en plass i hagen her.
Fin fin tirsdag til deg.
Håper dere får ordnet opp i problemene - FORT!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Do love fuglehus og kan ikke styre unna når jeg ser et jeg liker rett før jeg flytter inn i et så herlig er de. Swirl er navnet på motivet, altså kruseduller i forskjellige størrelser og design. Clear stamps er rett og slett gjennomsiktige stempel som en fester på en akrylblokk, suger seg fast av seg selv,ta av og sett på et nytt. Altså mange clear stamps og bare en akrylblokk. Bare spør om noe er uklart.
Ha en herlig dag.
Bip,bip, klem

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

vilka nderbara drömmhem för våra söta vänner!!!

Lemi sa...

viser no frem mitt nydelige dukkehus på bloggen min.. bynnte faktisk tenke på å lage ett nytt i samme str, men denna gang i mdf, og ikke hobbyplater, for di vrir seg så lett..

MODERN COUNTRY sa...

Hihi, unnskyld meg, måtte bare le av skriveriene dine. Så mange fine hus til våre små venner da jo!Rene Villaene :) Snart er det vår og da kommer de til å synge litt mer for oss og. Gleder meg!

Ha en fortsatt fin uke Mita, og takk for hyggelig besøk og hilsen!
Gode klemmer

My little footprints sa...

Heisann!
Hadde jeg vært en liten fugl, hadde jeg nok blitt veeeeldig forvirret av å komme til fuglehus nr 2 ;) Og hvor var inngangen sa du? hihi ;)
Jeg snakket faktisk med det lille tantebarnet mitt i går om fuglehus. Hun og en venninne hadde snekra i sammen et fuglehus som så ut som? æh.. fuglehus sa du? hvor var inngangen? Joda, selvfølgelig var inngangen den stenen som lå på bakken! Dumme meg at jeg ikke kunne skjønne det! hihi.. Så nå har vi planlagt at hun og det andre tantebarnet mitt på 4 år, skal komme til meg en dag og snekre fuglehus, det blir nok veldig stas ;)
Ønsker deg en fortsatt herlig uke! Får håpe at våren dukker litt opp hos deg også ;)
klemmer fra Beth

liven sa...

Åh så skjønne fuglehus du viser!!
Har nettopp malt et pitte lite et:)
De er så skjønne til pynt:O)

elin1976 sa...

Disse er jo kjempesøte. Har planer om å sette opp en matstasjon til disse fuglene men finner liksom ikke det rette( les: estetisk rette he he) Ha en fin dag:O)

Lemi sa...

vi får se t helga om d blir leiting etter alle møblene t huset, så kanskje d blir tatt i bruk..
d e no ett flott hus du bygge! flink e dokk ;o)