søndag 2. desember 2007

1. Søndag i advent...
Endelilg fikk jeg ferdig kalenderen til Andrine (yngste barnebarnet), det er jo som regel slik da - iallefall med meg, desto bedre tid jeg har - jo lengre utsetter jeg ut å gjøre ting ferdig - å da blir tiden knap uansett.... men NÅ er den ferdig...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nissen flytta ut i garasjen i går, her har han "landet" på gulvet i gangen... en mellomlanding for å skjekke om han har "overlevd" der oppe på kottet - som musene har vært...


Ai, ai et hull i siden - huff da, ble sydd igjen med lovnad om ny genser til neste år... men ellers var han i god form...


Endelig var han på plass...

Var nok noen små som hadde ventet på han der ja... ikke bare små... Det har nok hendt at vi har funnet ønskelister i garasjen fra noen håpefulle barn og noen har jo også fått det de hadde ønsket seg - å det er jo morro...

To av barnebarna har vært og hilst på nissen i dag, og jammen kom ikke naboen med sine barnebarn også - de måtte jo se nissen de også..

Her sitter han i luka og følger med på det som skjer...

Det har jo blitt sånn i gata, at det blir ikke jul før nissen er i luka...

Ha en flott kveld alle sammen....

16 kommentarer:

Lemi sa...

så koselig me loftsnisse :o)

ha en fin 1.søndag i advent..

Klarafina sa...

Stakkars nisse! På meg ser det ut som om det er verre ting enn et hull i siden som feiler ham. Han har vel sin slede slik at han kommer frem uten bein?

Lemi sa...

hei igjen.. har prøvd å finne ut kor di overføringspapiran kjem fra, men har faktisk ikke tenkt på å bare spørre :o)
ska se etter på clas olsson..

takk takk..

ENGEL sa...

god kveld til deg også;)nei,fikk ikke handla så mye for jeg har bronkitt og formen er laber. koselig nisse!klæm

Merete sa...

nydeleg adventskalender du har sydd til barnebarnet ditt!! kjempefint med det stitcheriet på midten..så denne kjem ho nok til å bli glad i :o) Artig loftsnisse du har!! stilig å ha han sitjande i luka der;o) Ønsker deg ein fin 1.søndag i advent!

Emmeline sa...

Så kul garasjenisse, må bare le her jeg sitter. Bra ikke musene hadde spist mer enne det lille hullet...det tåler han nok bra, det er jo bare et lite streifsår egentlig!!
Skjønner jo også at han ikke trenger bein til den jobben han har--å sitte i en luke, det kan han jo definitivt gjøre uten bein!
Hvis denne nissen hadde bodd i nærheten av der jeg bodde så hadde jeg nok stukket innom jeg også. Adventskalenderen din er kjempekoselig, heldig barnebarn du har syns jeg!!!

Kreoline sa...

Uff og uff, så godt at nissen overlevde musene, så er det godt han er lovet ny genser til neste år. Så koselig når han sitter der opp på garasjeloftet og titter ned på alle. Koselig kalender til barnebarnet. Ha en fin uke og kos deg i adventstida.

n o r d i n g å r d e n sa...

Nämen, vilken fin tomtenisse som tittar ut bgenom luckan!! Så kul, jag förstår det inte blir ngn jul förrän han tittar ut där, rolig tradition! Vilken söt kalender du har gjort till Andrine, hon har ett vackert namn! Mari.

Anonym sa...

Så flott julekalender du har laget til barnebarnet ditt!
Og koselig med nissen i garasjen!
Kan godt tenke meg at det er mange som vil å se på han !!! Ha ne fin mandag!
lillemy :)

Elzie sa...

Så fin kalender. Du är som jag, verkar det som. Har jag för mycket tid på mig så blir jag aldrig klar med det jag ska göra.
Och nissen där på loftet är ju för härlig.
Hoppas du har en bra måndag.
Kram Elzie

Lovise sa...

Å så herlig med en nisse i luka. Artig når folk venter på at han skal komme fram til advent hvert år. Et par kilometer herfra er det en familie som har en nisse sittende på taket på utbygget mot riksveien sammen med et juletre med lys. Det er så hyggelig å se ham der år etter år. Når det regner har han paraply, he he.

MITT FARGERIKE sa...

Fint med nisse i luka, her har vi gardsnisse. Han passar på husa og fjøsen slik at ikkje noko skal skje oss på bruket. Ingen har sett han skikkelig, men vi har både haurt han og og sett skugger av han. Hilse luke-nissen frå gardsnissen

Sol sa...

Heia! Så koselig med nissen i luka...det får meg til å smile. Og så fint at det ikke er bare dere i heimen som venter på at han skal dukke opp...Et lite hull på genseren kan en jo bare skrive av på sjarmkvoten ;-}
Kjempefin julekalender du har laget!

Stina sa...

Liten kvällskram;-)

Berit T sa...

Så koselig det var med nissen i loftsluka. Klart han må passe på alt som skjer...
Nydelig adventskalender du har sydd, har aldri sett sånn en.
Ha en fin kveld.

FO - 2 sa...

Sjarmerende nisse der hos deg.
Han trives nok der. ;)
Han fryser sikkert ikke. Bra at du fikk bøtet genseren hans da.

Kalenderen til Andrine er skjønn. :)
En flott gave fra bestemor det! :)