søndag 25. november 2007

En julepyntetenkepause....

Måtte bare ta en puse fra jule-ting&tang...
Huset er ferdig vasket, og noen kaker er kommet i fryseren...
Jule-pyntingen er planlagt, pynter litt mere barnevennlig i år, ikke så masse småting over alt... Fire av barnebarna med sine foreldre kommer hjem... Kjempemorro...
Med to 1-åringer, en 3-åring og ei stor jente på 6 år, skal vi bare kose oss og ikke passe på all den småjulepynten over alt - derfor bir det kun barnevennlige juleting i barnehøyde...

Og etter som jeg ikke har så veldig mye til overs for denne vinteren vi har... i mitt hode er det kun sommer og jul...
Men som alle andre MÅ jeg bare ta med alle årstidene - klarer jo ikke å sove i flere mnd, i strekk heller...

Etter en runde på nettet fant jeg masse flotte saker for tiden etter jul... Må jo planlegge sommeren også...he,he...

Etter som jeg har hoppet rett i en rosa periode, hadde ikke det som barn - så den måtte jo bare komme...
Kjoler og blonder, rosa og pynt var ikke noe for meg som barn... Er en av de som aldri har likt og pynte meg, sminke kan jeg ikke noe med... men kanskje det kommer det også nå da...he,he..Ha en flott søndagskveld alle sammen...

15 kommentarer:

Lemi sa...

fine bilder... henta fr n nettbutikk? eller ett blad?
e ikke så gla i den lange vintern æ heller, når jula e over e æ egentlig lei all snøen.
særlig å måkke snø.. blir enormt me snø hos oss!
ha en fin kveld!

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Mita!
Satt akkurat på bloggen og fikk se hilsen din. Skal si vi er "motpoler" i kveld! Haha..jeg bare drømmer om dekorasjoner og Jul, mens du tenker på rosa farger med sommerlig søtt :) Ikke noen som er tist over vinteren som har kommet vel? Ser på bildene under her at det har snødd hos deg. Her er det bare regn og blåst, med sur vind. Er egentlig ikke glad i snø, men til Jul er det kos. Kjempefine beslag til skuffene på kommoden din!! Åh, sånne har jeg ønsket meg, og håper og tror det blir til et fremtidig kjøkken :)Synes fremdeles lampa de er super!

Du får ha en fin kveld du og Mita og kos deg med dagene!
Klemmer

Linda sa...

Hei! Takk for hilsen.Morro med flotte drømmer. Litt rosa og roser er jeg også svak for innimellom.
Ha en fin uke. :))

Sol sa...

Som det vår og sommermenneske jeg er,så var det deilig å se slike bilder som dette synes jeg...
Til vanlig pleier jeg ikke å pynte til jul så tidlig, men i år blir det litt pynting,men ikke så veldig julete ting...Det får komme når jula nærmer seg.
Sukk, jeg bare venter på at sola kal snu, og vi skal få lysere dager igjen...
Klemmer.

Lovise sa...

Heisann.
Nydelige bilder. Som du kanskje har oppdaget er jeg også i litt rosa modus...
Men det er ikke fordi jeg ikke liker vinter, for jeg ser virkelig fram til tiden etter jul når vi begynner å dra på hytta på fjellet igjen. Da blir det deilige skiturer og det er noe jeg setter pris på.
Gleder meg over alle årstider jeg:)
Fin søndagskveld til deg.

Anonym sa...

Heia igjen. Ja den snøen, det både godt å vondt. Må si som "moderncountry" at til jul passer snøen kjempegodt. Og ellers i året så skulle det bare ha vært april til september X2, da har eg vært fornøyd. Måke snø har eg overlatt til mannen, han tar det med fresen på traktoren eller snyfresen. Eg skal ikke klage der.

Ja ka man ikke finner på våre vandringer inne på Pc-en. Masse fristnede ting og tang som har lyst på, og ikke minst lage eller forandre i våre hjem.

Imponert at du har vaska hus, og fått noen kaker ferdig. Du har vært driftig med andre ord. Du får kose deg i uken som kommer med resten av julebakst som ikke er blitt baket.

Ha en flott uke!!!

Dans på roser... sa...

Å! Det høres ut som julen blir folksom og koselig hjemme hos deg! Herlig. Elsker familieliv! Nyt tiden framover nå. =) Klem.

FO - 2 sa...

Nydelige rosa bilder! Lekkert!
Ja. Vi kan ikke gå i hi om vinteren. Så, vi får gjøre det beste ut av det... ;)
Høres ut som dere får en fin jul iallefall, med smårollinger i huset.
Fortsatt fin søndagskveld til deg. :)

Kreoline sa...

Her var det mange rosa drømmer, mye lekkert. Har hatt en liten rosa periode, et par rosa støvletter og en rosa skinnjakke, en stund siden det, rosa er nå en lekker farge. Tenker du skal kose deg i julen med de små, å ha små unger i julen er liksom skikkelig jul det. Her er vi bare voksne, barnebarn har ikke kommet enda, får nå håpe det blir en stund til. Ha en fin uke, klem fra meg.

Anonym sa...

Flotte bilder du viser! Jeg hadde veldig den rosa tiden da jeg var liten, og hadde den igjen for ett par år siden.. men de tingene er veldig flotte!

ChatrinesLiving sa...

Flotte bilder! Fint å se litt sommer! Min favoritt årstid!!! Vinteren er jo mer enn lang nok. Jeg skal jo "innrede" min første hage til sommeren, så i mitt hode er det MYE sommer allerede!:)
Ha en super dag!
Klem:)

Elzie sa...

Åh vilka fina bilder. Och vad lycklig du kan vara som får hem dina barnbarn i jul. Mina ska vara hos pappa, suck!
Hoppas du får en bra vecka, trots snön *s*.
Kram Elzie

Lovise sa...

Hei igjen.
Glemte at jeg skulle spørre om boka til Lundell og Ragde var bra.
Tenkte å kjøpe den til meg selv til jul...

Elaine sa...

Med två tonårsdöttrar är vardagen väldigt rosa här i huset. Rosa är favoritfärgen både på kläder och i rummen. Man må inte heller glömma de rosa molnen som de svävar på, när hormonerna stökar till det som allra värst........

Ha en fin vecka!
Klem!

Anonym sa...

Tjo hei.Du er jo nesten ferdig til jul!Men,da får du god tid til å kose deg med alle besøkene dine,når den tid kommer.Før du vet ordet av det er det mai mnd:)Ha en fin dag