lørdag 13. mars 2010

Næ-æ så fort dagan går...

Heisann og hoppsannnn dere...
Å grattis t Nordtug som vant 5-mila i Kollen...

Å grattis t Svigerdattra som fyller år i dag...

Tror dere ikke vi fikk en haug med snø igjen da...grrrr....e så lei vinter no...

MEN...en dag er nok våren her...bygginga av spikerteltet utsatt - det går ikke ant å bygge i snøkavet...hadde jo planer om å ha det ferdig til påske...men neste påske er det garantert ferdig...hadde jo planlagt å være der i påska jeg da...og dilla opp....mens junior og gubben er i Nice (Frankrike) og sykla...

Denne duken ligger i haugen for "nesten ferdig prosjekt"...


Bildet er lånt...


Da er det bare å plukke den fram og få den ferdig... vet ikke helt om jeg skal bruke det som duk...er jo så utrolig kjedelig om en skulle sølt på den...det har vært mye jobb med det...får se hva det ender opp som...



Her er et annet prosjekt - noe jeg har sett fram til i mange år...som gubber flest - mener nok han her i huset også at - badet er et sted man vasker seg og pusser tenner... - trengs det SÅ stor plass til det da - men endelig - endelig...



Bilde er lånt...

Badet/vaskerommet (kombinert...!!!) er i dag på 3,6kv...LITE..det er en grunn til at dere aldri har fått sett bilde av vårt bad...

MEN til høsten er det meningen at det skal vokse til 8,2 kv...blir jo gigantisk i forhold til det vi har i dag...

Nettsider med bad er "saumfart"... lander nok på denne innredningen fra IKEA... hvite veggplater - "fliser", og hvit og sorte gulvfliser... en del av veggen skal være panel - noe som gjør det lett å forandre farge...når en blir lei hvitt - kan en bare male panelet i en annen farge - vips så får en et nytt bad...

Ha ei super helg dere...slenger på uke og jeg...for her fyker dagene, plutselig har det gått ei uke - eller to, før et nytt innlegg skrives...

Vi Blogges...




8 kommentarer:

Hennes sa...

Hei.
Ja den snøen...
Hva kan man gjøre... Er nok litt utolmodig på våren jeg også. Heldigvis er spikerteltet vårt ferdig, så påsken skal jeg bruke der :O) Ditt blir nok ferdig før du aner det, da kan du kose deg..
Her i huset er alt på hode mens vi pusser opp, himmel for et styr, og ikke minst rot !! Badet står også for tur, male litt og sette opp hyller, men det er tusen ting som skal gjøres før det.. Tolmod, er kjekt å ha, men jeg har det ikke, hi hi..
Vil jo helst være ferdig inne før våren kommer, og jeg venter på den hver dag, så det er klart jeg er utolmodig, både på våren og fremdriften i huset..

Ønsker deg en fin helg, og uke..

Klem Linda..

Hennes sa...

Glemte å si at den duken er for fin til å spise på iallefall :O)
Hva med å lage et slumreteppe?
Eller det kan man jo også søle på..
Du finner nok ut av det..
Gleder meg til å se det ferdig..

Klem....

Laila sa...

Hei på deg, duken blir nok kjempefin, du får bruke den bare når du vet at eventuelt søl lett kan vaskes av. Så spennende med nytt bad, gleder meg til å se.
Jeg heklet en hvit kant rundt alle lappene og sydde de sammen.
Ha en fin helg/uke, klem Laila

Heidi Marie sa...

Takk... fra svigerdatra som har bursdag idag!!!

Brocante sa...

Ja - dagen flyyyyr av gårde. Huff - en får jo ikke tid til å kjede seg en gang:-)
Det er deilig å ha mange jern i ilden egentlig - ikke sant?

Duken din er kjempefin. Jeg bruker slike som duker men jeg legger hvite spisebrikker på for at jeg ikke skal søle på dem. I hvit snippeduk på toppen gjør også jobben. Kid har flotte vatterte spisebrikker......

Sologbolig sa...

Hei. Den duken så da lekker ut. Her har det dryppet fra taket de siste dagene og troen på vår har meldt seg ... kanskje det ikke blir ei ny istid enda alikevel ! Vi pleier å ta i bruk campingvogna vår til påske, men tror ikke det er sjangs for det i år. Men vi har jo hytta da. Ha ei fortsatt fin helg.

Elzie sa...

Lyckans ost som kan göra badrummet större. Här krävs det utbyggnad om vi ska få vårt lilla krypin större och det känner varken gubben eller jag för. Annars är huset stort nog som det är (speciellt när man ska städa, haha!).

Nej, jag hade nog inte använt det som duk heller. Fy att spilla på det och inte få bort fläcken!! Ska bli kul att se när du sytt färdigt det.

Har för mig jag hörde att en viss Emil Jönsson slog Nortaug på nån sträcka där i Holmen. Var ju kul att han fick revansch sen os på något, haha.

Ha en fortsatt bra söndag.
Kram Elzie

Torilpia sa...

Heia! Tusen takk for koselig kommentar inne på bloggen min :o)

Tenk nå er vi passert midten av mars .. langt til vår enda .. men jammen tror jeg det er mange som blir glade for vår (og sommer) i år - når den først dukker opp da.

Spikerteltet kommer vel på plass rimelig raskt tenker jeg .. i tillegg er det kanskje ikke så stort behov for det akkurat nå.

Spennende med nytt og større bad. Blir artig å følge dere i den prosessen .. :o)

Synes slike duker som du viser bilde av her er så flotte .. og som jeg skrev på en annen blogg som hadde sydd en slik; jeg har så lyst til å prøve meg på noe sånt selv også. Men problemet mitt er bakstykket/foret og evt. fyll hvis det skal være et teppe .. Lykke til i alle fall - gleder meg til å se ferdig produkt :o)

Ha en super onsdag - klemmer!!