onsdag 23. mars 2011

Vår.....???
Heisann. . .

Kalenderen viser Mars - nærmere bestemt 23 MARS. . . ute snør det "kopptuer". . . natt til søndag starter sommertiden. . .
På kjøkkenbordet står det div brett med frø til spiring. . .
Og i stua - sykler. . .

DA      E      D     VÅR. . .


For her i huset starter sykkelsesongen i stua, trangt blir det også med sykkelting og tang rundt omkring. . .
Noe jeg fikk merke her om dagen, skulle manøvrere meg mellom sykkler, pumper div andre sykkelting. .  .


Resultatet ble ei hoven tå og avrevet neggel, ei gammel stor hard kiste stor sånn midt i veien, heldigvis berga lilletåa denne gangen - den er brekt fra før, for sånn ca "hundre" år siden,  brakk heldigvis ikke nabotåa da, men kraftig forstua ble den -  blå og neggelløs ble den. . .
Så her sitter jeg - ikke får jeg på meg sko heller. . .
MEN aldri så galt at det ikke er godt for noe da. .  . får jo tid til å lese igjennom den fantastiske berettingen om steinalderjenta Ayla, fem bøker i alt, den siste i serien kommer nå i slutten av Mars, for sikkerhets skyld har jeg forhondsbestilt den - må bare repetere de andre før den nye kommer i postkassa. . .


Sånn innimellom lesing og strikking,  drømmer jeg om sommeren. . .
ser for meg store flotte overfylte blomsterkasser - de som i dag står på kjøkkenbordet, sol, varme late dager/kvelder på terassen eller Julibakken. . .
Noen av hagemøblene skal få en omgang med malekosten i vår - bringebærrød, fant et bildet på nettet av en rød skipsstol. . . er den ikke flott. . . ? ? ?
Måtte jo bare låne bildet. . .


Ha ei super våruke dere. . .


5 kommentarer:

Sologbolig sa...

Vår? ja, man kaller det så mangt. Nå har det striregna og rasa fra alle fjellsider i noen dager...vel is og snø er nesten vekke, men så surt og kaldt da man! Ja, bøkene om Ayla likte eg også kjempegodt. Har alle 5. Las de midt på 80-tallet, da de kom ut for første gang. Kanskje eg skal lese de opp igjen nå. Ha ein fin kveld og god bedring med tåa

Turid sa...

Huffda, leit med den tåen:(
Bra den ikke brakk då;) Det gjorde min for et par år siden...men det ser i allefall ut som du har nok lesestoff der du sitter!
Håper vi snart kan starte campingsesongen, gleder meg;)
Her hos oss er det vår sånn innimellom;)

Flott stol ja;)
Klem og god bedring fra Turid;)

Heidi sa...

Trist med tåa, og våren kommer den....en gang fram i tid, imens snyr vi ned her nord, men jeg koser meg med løssnøkjøring på telemarkski, så for meg er det bare kos......juhuuuuu love it ;))

Wenchequilts sa...

Ja det bli vår no- te å me her i Trøndelag! Så fin blogg du har - fine bilda!

Elzie sa...

Det lät inget vidare med din tå. Hoppas verkligen att den har ordnat till sig nu.
Ja, den serien har jag nästan läst. Är nog bara de två sista jag inte läst. Kanske man skulle ta och läsa dom igen, men en av dom var väldigt tråkig, tyckte jag, haha.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie