lørdag 22. januar 2011

...Lykkeprosjektet...


Heisann dere...
Ble fasinert av boka "the Happines Project" av Gretchen Rubin...jepp no ska d bli ordning i heimen ...
Det er bare å liste opp ting som skal forandres...å gjøre det...holde det...gjennomføre det...ok...skal prøve...
Bestilte boka på Capris...

Klipte ut denne bokomtalen...
Gretchen Rubin lover ikke gull og grønne skoger. Hun gir oss et realistisk bilde av hva som må til for å bli et lykkeligere menneske. Du må jobbe, definere hva som gleder, tilfredsstiller og engasjerer deg, men også hva som gir deg dårlig samvittighet, gjør deg sint, likeglad og full av anger. Så må du lage forsetter, der du identifiserer de konkrete handlingene som vil gjøre deg lykkeligere. Og så det interessante: Du må holde forsettene.

Etter fuktskadene på lofftet - alt står fortsatt midt på gulvet oppe...alt som vi kan ta vare på- det andre som var ødelagt, er kasta...så er det dette med at - rommene må bli TØRRE...her kommer ikke sola på huset før i mars...når det er tørt og luftelyrene er på plass...kan vi rydde der...På stua ligger en "haug" med baderomsplater...jada - her går det unna...ha,ha...men kaos er det mere av...kjekt med ei bok som kan rydde opp i kaoset...boka rydder vel ikke så mye da...

Bad og wc skal pusses opp...vi holder på er vel rettere å si...men ettesom influensaen har hærja vilt,
går det litt treigt...d ble liksom alt på en gang...

Fatet ja...det kjøpte jeg på Kremmerhuset før jul - julegave til meg selv...for det var vel ingen andre som skjønte hva jeg skulle med et FAT...

Ha ei super helg dere...

3 kommentarer:

Hulda sa...

Kos deg med prosjektet ditt, blir nok spennende! Stilig fat fra Kremmerhuset. Herlige bilder du viser fra samme butikk. :)

Elzie sa...

Det är trist när man får saker förstörda av vatten. Och att sen bli sjuk precis när man håller på och jobbar är väl inte det bästa, men jag hoppas ni har piggnat på er nu.
Vilket vackert fat du "fick" i julklapp, hihi.
Ha en bra lördagskväll.
Kram Elzie

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Titter innom for å si hei
samtidig vil jeg ønsker
deg en fin onsdag.
Lenge siden jeg har
vært innom hos deg.
Fine ting du viser.