fredag 6. november 2009

Helg igjen...


Heisann dere...

Håper det står bra til med dere alle... Endelig ble det helg igjen...

Noe av tiden denne helgen skal jeg bruke her... surfe rundt i blogglandia,  besøke dere...Som dere ser her ikke denn skrivepulten forandret farge... klarer ikke helt å bli enig med meg selv om den skal bli hvit eller sort - så enn så lenge beholder den sin opprinnelige farge...På en lampefot fra IKEA står en liten krone... søt ja...


Et gammelt kort får også stå framme til pynt, men bare fordi gubben har to av disse - han samler nemlig på gamle kort, brev og frimerker... skulle gjerne slått "kloa" i noen av de...Denne kortholderen er kjøpt på KID for under hundrelappen, så noen lignende i nettbutikker til nesten 400,- ...
Ha ei super helg dere...19 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så skjønne bilder. Mye fint å se på hos deg:-)

Ha en god helg!!

Laila sa...

For en koselig "kontorplass". Syntes du kunne ha bordet som det er jeg da. Angående kortene så kunne du jo snike deg til å scanne de og bruke motivene vet du, kjempemorro med slike gamle motiver.
Ha en fin helg, klem Laila

Elzie sa...

Vad mysigt du har det. Ser rofyllt ut där du sitter och skriver dina epistlar. Det är annat det än här. Oreda överallt och inte vet jag vad vi ska ha upp på väggarna i köket och vilket som ska vara kvar i lådan, hihi.
Önskar dig en riktigt skön helg.
Kram Elzie

Hennes sa...

Så fint du har det.
Her jeg sitter er det absolutt ikke fint.
Skulle gjerne hatt en koselig plass å sitte med dataen, men da hadde jeg sikkert brukt mer tid her, og det er vel kanskje litt i overkant allerede.

Ha en koselig helg..

Hilsen Linda.

Anonym sa...

Du hadde en koselig pc plass! for noen stemningsfulle bilder du tar! det e alltid en fornøyelse å titte innom deg!
ønsker deg ei fin helg!

BeBe`s blogg sa...

Hei, jeg syns skrivebordet er fint i sin opprinnelige farge og! Det må være trivelig og sitte her, det var så stemningsfullt. Ha ei flott helg!:)

Villa von Krogh sa...

Vakre bilder du har tatt. Skikkelig stemningsfulle.
Håper du får en fin helg med flott vær! Klem fra Anine

My little footprints sa...

Så koselige bilder fra hjemmet ditt!!
Skrivepulten synes jeg var fin slik den var, og jeg er enig med deg i at det kan være vanskelig å bestemme seg for farge om man vil male. Jeg har en gammel sjenk, den er ganske stor og har også et gammelt klafebord til å ta ut slik som de gammle skrivepultene er. HAr lyst til å male det, men vet jammen ikke i hvilken farge. hadde bestemt meg for at denne gangen skulle det ikke bli hvitt. Men samtidig lurer jeg litt på å ta det i hvitt fordi jeg skal bruke det til å ha masse stoff i, og det har jo gjerne masse farger :) Så får se, det blir iallefall DEN jobben, for det er lakket ogsså, så det blir nok den verste pussejobben :)
Får vente litt med den jobben.. hihi..
Ønsker deg og dine en god helg!
Klem fra Beth

Hulda sa...

Virkelig et koselig skrivebord du har som bloggplass. Flott den kortholderen du har. :) Mange fine detaljer og ting.

Timotei sa...

Så koselig pc-krok du har! Jeg synes skrivebordet ditt er fint som det er jeg!

Anonym sa...

Herlige bilde:)

Ha ei god helg
Klem Nina

My little footprints sa...

Hei igjen :)
Er sikker på at du finner loppiser i Nord Sverige også, svenskene er supre på loppiser! Elsker det! Det finnes en internett oversikt over alle de fleste loppisene i Sverige også. Ikke bare er det mange loppiser i Sverige, den største bonusen er jo at det er MYYYYYYYE billigere!! :) Det er jo ikke til å sammenligne en gang!
Så deilig med campingplass og spikertelt! Så på bildene dine ved siden av her også, så jo kjempefint ut! Vi har hatt campingvogn vi også, og kanskje vi skaffer oss det til neste år igjen. Svigerforeldrene mine er på en plass i Sverige. Her i sør er det ikke lov til års-sesong på campingplassene har jeg forstått(det er kun fra vår til sen-sommer at plassene er oppe, man får ikke ha de der hele året), hvordan er det hos dere? Vet ikke hvor du bor? Jeg synes det er så koselig med spikertelt! Det blir jo en kjempekoselig hytte det!
Kose deg i dag, får håpe på deilig vær i dag også :)
Klemmer fra Beth

liven sa...

En koselig plass du har her!
Så fine saker og tenker her er fint å sitte!!
Ja KID har mye lurt dem...var innom en tur i går og de hadde mye fint nå!
Ja så var det helg igjen og vi skal på bloggtreff!
Gleder meg til det :o)
Og bladet fikk jeg.....står litt i kø for å glede mor:o)

Lisemoren sa...

Hei Mita. Så flotte bilder, jeg likte alt du hadde på skrivebordet også jeg. Nydelig krone, og den kortholderen med hjerter var bare helt skjønn. Er det lenge siden du kjøpte den ? skulle nemlig ikke vært meg imot å få tak i en make, he,he.

Jeg bruker et bilderedigeringsprogram som heter picasa 3. Det er gratis og du laster det ned fra nettet. Det fikk jeg hjelp til av min snille niese, og etter det løsnet det og jeg fikk det til, hurra. Jeg ble skikkelig oppkvikket av det som du skjønner.

Ønsker deg en nydelig helg.

Klem fra Lisemoren

Hilsen Bodil F.T. sa...

Så koselig hos deg!! Forstår deg godt når det gjelder å bestemme farge på skrivebordet, for jeg har samme problem med spisebordet. Vet ikke hva slags farge jeg skal bruke...

Takk for tips til rimelige ting på IKEA!

God helg!

Lovise sa...

Hei på deg. Håper du koser deg i helga.
Takk for at du var med i konkurransen min.

Sologbolig sa...

Hei kjære deg. Tusen, tusen takk for den skjønne Tildadama, te og tesil som eg fikk i postkassen min på fredag. Blei heilt stum da eg pakka opp.Eg blei kjempeglad, tenk å laga noe så flott og så senda det til meg. Takk, takk snille deg. Klem fra Sigfrid.
Har nettopp laga eit innlegg om det på blogen min.

Sologbolig sa...

Glemte å si at det var kjempefine bilder hos deg i dag. Koselig kontorplass. Ha ein fin søndagskveld.

Ann sa...

Pene bilder, flott kommode! Jeg synes den var litt spennende akkurat slik den er jeg, umalt. Likte den kortholderen din. Lurer på om den også fungerer som serviettholder...

Ha en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.