torsdag 7. februar 2008

Dukkehjemmet...

~*~
Her ser dere hva min tid går med til...
Dukkehus og jobb...
Har endelig fått huset (skallet)på plass... mangler skiller mellom etasjene enda - men det kommer... Det blir tre etasjer + loft...
Huset er ca 1,13 m bredt og 1,08 m høyt, dybden er 35 cm...

Bordet som huset står på skal få en hvit kappe, må jo skjule de tingene som er under kan dere skjønne - for der er all malingen, lim, ja alt som har med dukkehjemmet mitt å gjøre...

To små dukkevogner som skal få være på et barnerom...


For late dager til fruen i huset...skulle hatt en slik i stor størrelse - til bare å slenge seg nedpå med et blad, (interiør eller dukkeblad, vanskelig å velge nå)...

S...(vanskelig ord dette) er laget etter et mønster i en bok... (står i dukkehjemmets blogg)...

Sengen er laget etter eget "hode", med ispinner til hodegjerde...

Her har jammen katten flyttet inn... det er også en liten hund her, men dukker er det ikke enda, gubben skla på kurs i Bergen i mars - skulle kanskje sendt han på dukkeleting også da...he,he... har jo sett mange flotte dukker på nettet da, men er litt skeptisl til å handle de der, og ettersom Bergen har en flott miniatyrbutikk...hmmm...

Skap til klær må de jo også ha, dette skapet laget jeg i går kveld, saget ut av noen finerplater... og selvfølgelig males det hvitt - er det noen som kan ane hvilken stil det blir i huset her da...


Her kan jeg innrede, bruke de fargene JEG vil - uten at noen legger seg borti hva jeg gjør... og er ikke det flott - så vet ikke jeg...

Mita`s Dukkehjem

Ha en flott helg alle sammen...

~*~

36 kommentarer:

chevostar sa...

Blir rett og slett veldig facinert av hva du holde på med!! Ser jo kjempe flott ut!
Ha en flott kveld i dukkestuen din!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Er imponert, legger meg paddeflat, sjeslong, skap og dukkevogner!!!!! Å, du må be gubben om å gå innom miniatyrbutikken og ta meg seg noe fint til deg..Den ligger like ved teateret.
Klem

Randi sa...

Supersøtt og utrolig pirkejobb du utfører. Jeg er dønn imponert over dere som holder på med dette!!

Anita sa...

Ser kjempmoro ut!!! Masse små puslerier! Elsker sånt!!
Ha en strålende helg!

Emmeline sa...

Jeg blir helt imponert over dette dukkehusprosjektet som du har gått i gang med med liv og sjel:)
Alle de søte detaljene og ikke minst alle de flotte tingene du klarer å produsere i knøttliten størrelse. Her beviser du for hele verden at du er fingernem.
Hvis mannen din går fra Burger King og rett opp mot teateret så finner han dukkehusbutikken. Jeg har en søster som er ivrig kunde der inne, de har nok mye lekkert!!

Jorunn sa...

Nå kommer minnene fra barndommen strømmende på her. Jeg elsket dukkehuset mitt. Men det var lek da, ikke så mye innredning den gang. Selv om det var viktig det også. Husker jeg lagde bilder til å henge på veggen og aviser og ukeblader til de som bodde i huset.
Tusen takk for hilsen på bloggen min. Jeg tok noen bilder selv i dag og skal legge dem ut så dere får se. Ikke så veldig imponerende leilighet vi har, men håper noen har lyst til å bo der i stede for oss.
God helg Mita!!
Klemmer fra Jorunn

Marie sa...

"Herligahedå" SÅ nyyydeleg!

Kos deg med dokkehuset ditt!

Elzie sa...

Det kommer att bli helt fantastiskt fint ditt dockskåp, som det kallas här. Barnvagnarna är så underbara.
Hoppas du har en bra torsdagskväll.
Kram Elzie

Helene sa...

Dette var virkelig et spennende prosjekt du har gitt deg ut på. Nydelige detaljer, men for en tålmodighet du er utstyrt med. Dette er pirkejobb til tusen, det trenger ingen å lure på! Blir så imponert, og gleder meg til å se det ferdige resultatet, og selvfølgelig hva du lager underveis.
Ha en fin helg!

Nette sa...

Vet du, jeg er så imponert, helt fantastiske ting du tryller frem her! Kommer til å bli SÅ vakkert!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn; tusen takk for at du stadig kikker innom med kommentarer hos meg:) Så morsomt å se alt det fine du styrer med, hihi...Har vært innom syhjørnet ditt, du lager mye lekkert, kunne godt tenke meg en av de veskene du produserer, men må spare litt først...:)

Go`helg klem til deg også:)

Anonym sa...

Stilig! Gleder meg til å se huset ditt ferdig, aner meg hvilken stil du velger, ja ;-) Ble fasinert - har planer om å ta frem min datters hus og fikse litt i det slik at det kan stå fremme i "sommerhuset" vårt og brukes dersom det kommer småjenter innom.
Og ja - selvfølgelig trenger jeg en assistent når jeg, omsider, blir trener for herrelandslaget - du er ansatt. Ha en hærlig helg :o)

My little footprints sa...

Guri land så flink du er! Var innom dukkehusbloggen din og tittet også! Det begynner å ta form nå! Er vel skikkelig morsomt å forsøke å lage disse små tingene, er sikkert ikke lett heller! Skal slutte å klage når jeg tror jeg syr noe smått jeg, for nå forstår jeg jo bare at det er megasvært i forhold! *ler*
Ønsker deg en fin torsdagskveld! Skal bli morsomt å følge med videre!
Klemmer fra Beth

liven sa...

Heisann:O) Dette ser morsomt ut...Alle de skjønne små detaljene da!!! Kos deg videre du!! Følger med:)
Ha en fin helg:)

Petunia sa...

Nydelige ting du lager! Har du vurdert å lage møbler i store størrelser også?
Når det gjelder teknologi og slik og det å følge med...så begynner jeg å forstå hvordan min mormor må ha hatt det.....
God helg!

MODERN COUNTRY sa...

Nei så flott dette blir Mita!Er helt imponert over viljen din til å gå i gang med noe så knøttete. Men bra blir det! Ja imponert ble jeg også over omfanget, ikke lite hus! Nei, skal det være så skal det være ikke sant? :))
Synes det er så koselig at du tar deg tid til å stikke innom Mita, det setter jeg stor pris på!
Ønsker deg en fin fin helg med dukkehus pyssler :)

Aina

Designe sa...

ÅH, wow så underbart! Håller du på att bygga ett dockskåp? Gör du möblerna själv oxå? Det är min dröm, att göra sånt! Har inte tagit mig tid och ork att göra det..är ju så mycket annat man vill oxå men nån gång kanske! Så roligt att se..nu ska jag kika runt lite till och bli mer inspirerad! Ha en trevlig helg! Kram :)

Elisabeth sa...

Jeg drømmer meg helt bort jeg i dine dukkehus. Har så lyst til å prøve å lage et selv, men er redd jeg blir bitt av basillen.
Men lekkert er det, og karnskje en dag må jeg gi etter for lysten til å prøve jeg også. Imellomtiden får jeg kose meg med å beundre alle dine hus, og drømme meg videre i de :)
Ha en riktig god helg.

Merete sa...

Koseleg hobby med dukkehus!! Du må ha litt av ein tålmodighet som putlar på og lagar bittesmå saker og ting som skal vera i huset! eg gler meg til å følgja med etter kvart som huset vert dekorert og ferdig :o) ønsker deg ei god helg og ein super morsdag på søndag!!

Donnas Verden sa...

heisan

Så spennende med dukke huset. Ble veldig imponert nå jeg så du laget skapet selv:)

Ha ei fin helg, gleder meg til å se mer.

irina sa...

he he.... min alltid tilstedeværende uflaks ;)
Formen er heller elendig ....feber og forferdelig vondt....

Ha en riktig god helg til deg og dine ;)

Lemi sa...

så flott d blir!! får æ flytte inn?

Anonym sa...

Å så skjønt, heldiggris da.Jeg følger bare spent med. Ønsker deg ei fortreffelig helg

Klarafina sa...

Så nydelige dukkevogner!
Ha en fin helg!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Det må jeg si Mita! Er mektig imponert jeg altså:)) Så stilig !!
Fy falte for en jobb dette må være;)

Lykke til og god helg!

klem og god morsdag;)

My little footprints sa...

Hei!
Takk dor hyggelig hilsen hos meg ;) Ja de gamle klør seg vel i hodet og ser dumt på oss om vi sier til dem at vi bruker laken som gardiner! hihi, de skulle bare ha visst! Jeg synes bare de gamle lakene er utrolig nydelig! Det er synd vi ikke har så flott håndarbeide i dag! Men på en annen side, er det virkelig flott at mange steder er disse gamle lakene tatt vare på og gitt til loppemarkeder som jeg og du kan snoke ;))
Er en liten tur innom deg for også å ønske deg en strålende helg! Denne helgen har jeg ikke tenkt å gjøre nytte(akkurat som om det går ann ;) )men bare KOOOOOSE meg ;), håper du også får kost deg masse!
Klemmer fra Beth

n o r d i n g å r d e n sa...

Inte klokt, så otroligt fint, jag är imponerad!! Så vackra små ting, de ser ut som riktiga!!! Trevlig helg! Mari.

Tonje sa...

så heldig du er og så vakkert som det blir...du er jo kjempe flink til å lage disse miniatyr møblene også=)

Jeg har ett lite tips til deg ang hvor man kan få kjøpt møbler til en billig penge hvis du er intressert; Indiska butikkene har flotte billlige møbler=)

Takk for at du alltid er slik en trofast besøker og komentator på siden min=)

Ha en flott helg,og en strålende morsdag=)

Dans på roser... sa...

Så flink du er!! Morsomt. Ja, da kan du forandre og mixe litt oftere enn i det virkelige liv. =) God helg.

Anonym sa...

Jeg blir mildt sagt grønn av misunnelse. Steikje kor flink du er !!! Og for et mot! jeg er stum av både det ene og det andre, gleder meg til å se det ferdig. ha en fortsatt fin helg.

Anonym sa...

Åhh, vad fint detta dockskåp kommer att bli.. Så söta dockvagnar:-)
Så imponerad av allt fina..
Kram

FO - 2 sa...

Søtt og sjarmerende. :)
Kos deg med produksjonen. :)

Anne-Berit sa...

Ååå,noe så nydelig med så mange små flotte møbler og andre ting.Dette gleder jeg meg til å se ferdig.Ha en flott mandag:o)

Mia sa...

Har du sett, såååå masse lekkert! Det er jo noe utrolig fascinerende med slike miniatyrer. Alt blir bare så nusselig og lekkert. Den sengen var jo en drøm, med det herlige teppet på, og til og med katten. Kjempemorsom hobby, dette, og jeg gleder meg til å følge med videre.

BeBe`s blogg sa...

Takk for hilsen på sida mi. Jeg likte så godt de små dukkevognene du lager. Har alltid likt dukker/dukkevogner (noe som sikkert vises på bloggen min).

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片