tirsdag 15. januar 2008

Farger...

~Y~
Tusen takk for alle de koselige kommentarene fra dere...
Endelig er jeg frisk, både ørebetennelsen og bihulebetennelsen er nå historie...
Føler at energien er tilbake - topp...!!!
*****
Tusen takk til Merethe for "Yoy make my day Award"
*****
Da jeg våknet i dag tidlig ... følte jeg et sterkt behov for fager... litt merkelig - men sånn er det når våren nærmer seg...
Å da er det rosafarger det er snakk om...he,he....

Her er et bilde fra vår hage, sist sommer...


Måtte jo også se om symaskina virka som den skulle...
Fikk sydd noen "hemmeligheter", de får dere se senere... (mottakeren sniktitter her...he,he)
Til hjemmet fikk jeg da sydd noe også... ble så lei den tønnen med opptenningsbrikketter som bare sto der - å så stygg ut...
Jeg er fullstendig avhengig av slikke små briketter om jeg skal få tent opp...
(har blitt mobba for mine opptenningsforsøk ja - å jeg som er gammel speider... he,he - iallefall var jeg med i ca 2 år - så det er nok forklaringen, kom vel aldri så langt som båltenning jeg da...)
En pose - ble det... men jammen er det vanskelig å få tatt skikkelige bilder nå om dagen...
Her har jeg derfor tatt bilder ute, inne, med blits og uten blits...


Sydde også en lomme på utsiden av posen, den er jo til fyrstikker...


Her er posen kommet på rett knagg, ved ovnen...

og fylt med mange små briketter...


Fikk også sydd to poser til talglys og te-lys, i den store posen har jeg 150 te-lys, skal bli morro å se hvor lenge den varer...Ønsker dere alle en flott dag i morgen...
~ Y~

31 kommentarer:

elin1976 sa...

SÅ FLOTT. Nå ble jeg glad på dine vegne. Energi er et must i disse mørke tider.
Du er ikke alene om å trenge opptenningsved...ha ha ha ler. Her vi bor kaller vi det kveiksler.
Svigerfar kapper opp en hel tønne av gangen til meg. Ikke en liten tønne men et slik oljefat. ha ha ha ha ha ha Hvis ikke så blir vi bare på kjøkkenet fopr der har vi varme gjendvinner.

Anonym sa...

Dere er så flinke å sy noen av dere, at jeg blir helt matt. Nydelige poser du har sydd. Er dessuten helt enig med deg. Tennbriketter må man ha. Og å legge dem i en fin pose, var en god ide! Mulig jeg må kjøpe meg en symaskin å begynne å øve meg.
Godt å høre du er på bedringens veg. vi går jo mot lysere tider, så tiden famom oss kan bli riktig så fin.

Min Lilla Vrå sa...

Hej! Man blir ju helt sjuk av dina fina bilder:-) Vad fina saker du syr:-)
Vad skönt att du är frisk..
Kram//Eva

ChatrinesLiving sa...

Tusen takk Mita! ja jeg har jo bursdag i dag:)
Så fine bilder, man må ha litt farger i hverdagen! Å flotte poser du har sydd må jeg si:)
Så godt at formen din endelig har blitt bra, å så må du ha en nydelig dag!
Klem fra chatrine:)

chevostar sa...

Så flotte saker du har laget da! Godt med litt vårlige farger i huset om dagen! Har du mønster på den lys posen? Ev hvor kan jeg finne det?
Posen til tennbrikettene var jo kjempe lur! Jeg er og helt avhengig av de opptenningsbrikettene! Bruker gjerne to stykker og! :)
Men nå gleder jeg meg bare til vi får instalert varmepumpe her i huset, så slipper jeg sånne skrekk morninger med 11 grader i stuen... brrr det er kaldt!
Og på lørdag kommer det snekker som skal montere den nye terrasse døren vår! For når det er gjort så skal vi flytte om i stuen, så da gleder jeg meg til å ta fram all pynten som har lagt borgjemt sinden før jul! Og kanskje det blir noe nytt også! :)
Ha en flott onsdag mita!

Lykke sa...

Så flott at du er friske igjen. og så nydelig poser du har sydd. Veldig godt tips, forresten: hos oss står tønnen til brikettene i et skap. Helt greit, men det er så langt unna..
Ha en kjempefin dag:)

Stina sa...

Hugamejsan vilka fina saker.
Kramis

Anonym sa...

Så fine de var!! du skulle ikke ha noen å selge, har jo telys strødd i alle skuffer og skap.
Smart med den posen til briketter, ja jeg er også avhengig av sånne :)
Bra du er frisk og i fin form, det er så slitsomt å være syk.
Håper du får en fin dag.
http://blogg.hobbyboden.com/randi/

Anne-Berit sa...

Hei Mita,og takk for hilsen.Det går unna hos deg ser jeg,så mye fint du syr,blir så inspirert av alt du lager,tror jeg må prøve meg på en sånn pose til å ha te-lys i,den var virkelig fin.Ha en fin dag videre:o)

Anonym sa...

Så fint å høre at du nå er mye bedre. Du får banke i bordet å håpe det er virkelig lenge til neste gang. Så utrolig stilige poser du har sydd. Her står hele boksen fremme å ser stygg ut for jeg trenger også disse brikettene for å få fyr i peisen og selv da kan jeg ha problemer.Her i huset har tispen min løpetid også så hannhunden min er mere eller mindre GAL, stakkars liten.
Ønsker deg en kreativ dag videre. blomstrer

Bestefars Verksted. sa...

Takk for fine ord,inne hos meg :) Så flink du er med symaskinen....kjempefine ting,og lure til oppbevaring. Posen med telys hadde vart akkurat en kveld,her i huset.....er extrem på det området.....en kveld jeg var alene,telte jeg 18 brennende lys,på en gang.....skulle nesten tro jeg varmer opp hele leiligheten med sånne,og ikke ved ! Godt du er frisk,allt blir jo så mye lettere da.....og våren kan bare komme,for oss som liker rosa.....hihi..deilig tid vi går i møte !!! Ha en fin dag ;)

FO - 2 sa...

Fint bilde av Syrinen i hagen din. Og de posene du har sydd, ja de er bare så skjønne! Flott.

Jeg gleder meg til drivhus sesongen sammen med deg. Kaffe, radio og lukten av jord, som du skrev hos meg. Da er livet topp! :)

Fin fin onsdag videre til deg.
Klem.

Anonym sa...

WOW - her var det skikkelig mye fint i rosa. Fint med litt farger - her er himmelen rosa og rød om dagene og snart ( ca 23.) titter sola fram igjen etter to måneder i mørke.
Likte din rosa pose, også hjerter - er svak for det.
Ha en flott uke :-)

My little footprints sa...

Hei!
Så fin pose du har sydd da, og så lurt! Er helt enig med deg, for den gammeldagse metoden med fliser og papir, er ikke noe for meg. Og jeg har også vært speider! ;) Synes den svarte boksen er skikkelig trøttsomme greier jeg også, og nå gav du meg skikkelig med inspirasjon til å gjøre noe med det, selv om min pose aldri i verden kommer til å bli så fin som din da. Jeg har jo akkurat fått den symaskinen, så det er så vidt jeg klarer en rett kort søm ;)

Så tenkte jeg å si ifra til deg at det er helt i orden at du kopierer fra siden om du klarer det! Jeg holdt på i mange timer for å lære meg hvordan jeg skulle gjøre for å få forstørret bilder når innlegget var lagt ut, nettopp fordi dere kan kopiere om det blir bra! Så vær så god, kopier i vei ;)

Ønsker deg en fortsatt fin dag!
Klemmer fra Beth

Hilsen fra landet sa...

Tydelig at du er frisk igjen - for en produksjon da!!! Herlige, optimistiske farger og ting. Men du: Hva slags panel er det du har på veggen? Ser veldig gammeldags og trivelig ut...

Christinas låvebutikk sa...

Hei og takk for kommentaren! Kommer du hit altså?? Er du herifra? Velkommen skal du være! Så flink du er å sy! Hadde bare jeg kunnet dette... ja ja det er vel bare å prøve da! Hi hi! Ha en flott dag videre!

liven sa...

Åh for et nydelig tre i hagen din!!! Og de nydelige posene du har sydd da:)
Sliter veldig med å få fine bilder selv nå. Har et ganske nytt apparat men er ikke fornøyd. Synes bildene mine blir så kalde og mørke rundt. Men det kan faktisk ha noe med fotografen å gjøre selvfølgelig:o)

minerva.jor sa...

Godt at du er i god form igjen.
Dette var nydelige poser i delikate farger!:):)
Jeg bruker pinneved og avispapir , det fungerer stort sett bra når trekken er helt oppe ved oppfyring.

ha en fin uke!
klem.

minerva.jor sa...

Godt at du er i god form igjen.
Dette var nydelige poser i delikate farger!:):)
Jeg bruker pinneved og avispapir , det fungerer stort sett bra når trekken er helt oppe ved oppfyring.

ha en fin uke!
klem.

Nette sa...

Sikkert deilig å være frisk og rask igjen ja:)
Med den søte posen blir går vel opptenningen som en drøm?

Tonje sa...

de ble jo kjempe flotte! Det må da være mange ganger bedre med slike nydelige poser enn de stygge etuiene som tennbrikketene ligger i...vvar jo kjempe flott med den lille lommen til fyrstikker også...en slik kunne jeg ha tenkt meg...

MODERN COUNTRY sa...

Godt du er tilbake til gammel form Mita. Og det synes! Så mye flott du har sydd siden sist!! Jeg må virkelig sette igang hvis jeg skal kunne klare å henge med her inne i bloggeverdenen. Prinsessa har jo tatt meg igjen for leeeenge siden, hihi..

PS: Kan ikke tenne opp jeg heller :)

annemariesquilt sa...

Så nyderlig det ble, veldig romantisk.En kjempeflott ide'.

Anonym sa...

Jeg er helt imponert både over de fine posene du har sydd, og over at du fikser å tenne opp med briketter, for det får jeg ikke til, må bruke hauger med avispapir!Sikker på at aviser er den eneste maten ovnen min liker ,den kan nok ikke fordra briketter nei! ;o)))
Klem fra Lisbeth

Hulda sa...

Så søt pose du har sydd. :) Virkelig forseggjort. :)

Anonym sa...

Såå bra at du er i form,godt å kjenne at man bugner over av energi:)Kjempe lurt med en pose til brikettene,det skal jeg huske:))Ha en fin kveld

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Hei.
Har en award til deg.
Nydelig busk du har bilde av.
Hva heten den tro ???
Skjønne ting du har laget.
Så bra at du er blitt frisk og raske igjen. Ikke godt å være SYK
Klem fra meg

MITT FARGERIKE sa...

Hei, såg du lurte på kva kamera og utstyr eg har. Eg har eit Nikon D50 med ei 18-55 linse og ei 55-200 linse. Min nyeste linse 55-200 har bildestabilisator......Må og sjekke kva eg har, straks tilbake..............No har eg sjekka, har ei makrolin Sigma 105mm1:2,8D, har ei anna manuell Zoom linse, stativ frå Manfrotto 190PROB og diverse filter:Skylight-, goost-, uv- og polariserings filter. Så det neste på lista er snorutløser og vidvinkel linse. Har sikla litt på ei 115-300 zoom linse som min dotter har. Vi får sjå, har vel dag om nokre mnd. da kan ein ønske seg noko igjen. Kallen sit i sofaen og no spurte han om eg hadde pakka opp fotoskrivaren eg fekk til jul, ops den hadde eg gløymt heil av. Da er du vel rimeleg oppdatert på kva eg har og ynskjer meg.
Hadde skrevet opp dette til lillemy for ho lurte det same så eg kopierte det der i frå. Mitt D50 har eit eget innebygd program som redigerer bileta automatisk så eg slepp å redigere sjølv. Det var min dotter som bestemte kva for kamera som eg skulle kjøpe sidan ho har gått på medie og komunikasjon i tre år. Kamerakjøp er vel som med baken den er delt. Lykke til, kjøp deg uv-filter så du ikkje skader linsa om du får direkte sollys inn på den.

Lemi sa...

kjempefine!!

ha en fin kveld

Min Lilla Vrå sa...

God Morgon:-)
Du har en utmärkelse att hämta i min blogg:-)
Kram

MITT FARGERIKE sa...

Er så glad det ikkje er berre eg som har problem med å tenne opp, brukte så mange tennbrikketter at dei vart nesten dyrare enn veden. Har ein steingamal ovn som er ca 100 år eller eldre og den liker ikkje meg, men så snart kallen kjem på stua startar han å brumme og kose seg. For ikkje å fryse i hjel kjøpte eg meg varmepumpe fordi kallen er borte i 4-6 veker i slengen.